Assuradeur

  • Wij maken van uw client een ambassadeur voor uw organisatie.
  • Wij verzorgen het administratieve traject met alle verzekeraars.
  • Door onze ervaring, begrijpen we uw business en uitdagingen.
Als assuradeur bent u het aanspreekpunt en de vertrouwenspersoon voor uw cliënten. Altijd, ook wanneer zij schade hebben. Hierbij wilt u uw cliënten natuurlijk zo goed mogelijk van dienst zijn en doorverwijzen naar een geschikte hersteller en deze optimaal van dienst zijn. Veugen Autoglas is hierin uw regionale partner. Wij streven ernaar om onze klant en uw cliënt veilig en met een glimlach verder te laten rijden na een ruitschade. Dit doen wij door onze klanten totaal te ontzorgen en zoveel mogelijk van de klant uit handen te nemen. Niet alleen de schade, maar ook handelen wij de gehele schade af met de betreffende verzekeraars. Wij werken voor alle verzekeraars. Daarnaast zijn wij lid van BOVAG, aangesloten bij Glasgarant en erkend Aegon reparateur.

Dit maakt dat u als assuradeur uw cliënt met een gerust hart naar ons door verwijst. U blijft de vertrouwenspersoon en het aanspreekpunt dat u al was en heeft een klant die nog meer tevreden is dan voor de ruitschade. Hij zal als uw ambassadeur bij ons wegrijden!

Leenauto & leenfiets
Een extra service is dat uw klant van ons een leenauto of leenfiets meekrijgt tijdens het herstel van zijn/haar autoruit.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u als assuradeur en voor uw cliënten kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en wij komen graag bij u aan om dit toe te lichten.