Autobedrijf

  • Uw klant blijft uw klant en is na een ruitreparatie zelfs uw fan.
  • Samenwerken met financiële ruimte voor u en voor ons.
  • Wij werken voor alle verzekeraars en verzorgen de administratieve afhandeling.
Autobedrijven
In de sterk veranderende autobranche wordt het steeds moeilijker om nieuwe klanten te krijgen en bestaande klanten te behouden. Het aantal schades daalt en mensen rijden langer door met kleine schades. Bovendien sturen assuradeuren naar diverse glasbedrijven. Daarbij verwacht uw klant een steeds completer en complexer dienstenaanbod. Hierdoor wordt het er voor u als ondernemer niet makkelijker op.

Wij helpen u om het onderscheid te maken!
Biedt uw klanten een zo compleet mogelijk dienstenaanbod van uw autobedrijf. Door hierop in te spelen hoeft u uw klanten geen "nee te verkopen" en blijft u vertrouwenspersoon. Wij begrijpen dat het lastig is om binnen uw bedrijf alle kennis en middelen te verzamelen om uw klant altijd en met de gewenste kwaliteit te kunnen helpen. Samenwerking met specialisten is hierbij de oplossing. Het inkopen van specialistische diensten met behoud van uw toegevoegde waarde is de toekomst van uw autobedrijf. Bovendien blijft de historie van de auto op deze manier voor u nog steeds inzichtelijk.

Uw klant blijft niet alleen uw klant. Na een ruitschade is hij een ware fan van uw bedrijf. En daar zorgen wij voor!

Veugen Autoglas is u van dienst op het gebied van alle vormen van ruitschade. Veugen Autoglas is sinds 1981 specialist in autoglas en wij werken voor alle verzekeraars. We zijn lid van BOVAG, zijn aangesloten bij Glasgarant en erkend Aegon reparateur. Ook voor niet-verzekerde schades kunnen wij u en uw klant helpen. Door onze jarenlange ervaring en uitstekende service, leveren wij u en uw klant de beste kwaliteit.

Benieuwd naar wat wij u als autobedrijf kunnen bieden? Wij bekijken graag uw specifieke situatie en wensen. Neem contact met ons op om een afspraak te maken.