Glasgarant

Wellicht heeft u het wel eens op uw groene kaart of verzekeringsbewijs zien staan: het logo van Glasgarant. Glasgarant is een stichting zonder winstoogmerk met 14 aangesloten verzekeringsmaatschappijen, diens volmacht kantoren en aangesloten autoruitherstelbedrijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van Glasgarant. Veugen Autoglas is vanaf het begin van Glasgarant al trots aangesloten en heeft mede geholpen bij de ontwikkeling en het vaststellen van de kwaliteitsnormen. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van uitstekende service en kwaliteit.


Glasgarant heeft drie doelstellingen:
1- Klanttevredenheid door vakkundig herstel van uw ruitschade en zo min mogelijk werk en zorgen voor u.
2- Verlagen van schadelast. Reparatie of vervanging van een ruit is nooit gratis, maar door gunstige inkoop en afspraken met schadeherstellers kan de schadelast zo laag mogelijk gehouden worden.
3- Proces efficiëntie. Bij het afwikkelen van een ruitschade komen verschillende partijen kijken. Door een slim afwikkelingssysteem worden schades snel geanalyseerd en verzonden. Het schadebedrag wordt rechtstreeks uitgekeerd aan de hersteller. U als klant hoeft hierdoor alleen een eventueel eigen risico en/of BTW te betalen.

Het voordeel u voor als klant is:
- U geniet van een aangepast eigen risico wanneer u naar een Glasgarant hersteller gaat voor een ruitvervanging .
- U bent verzekerd van kwalitatief goed herstel en een goede service bij ruitschade.
- U krijgt minimaal 12 maanden garantie op een ruitreparatie en 24 maanden op ruitvervanging.
- De schade wordt voor u snel en direct afgewikkeld met uw verzekeraar.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op

Ga naar website van Glasgarant voor meer informatie