Vervoer en logistiek

  • Spoed? Wij weten hoe belangrijk tijd is en helpen u snel op weg.
  • Wij werken voor alle verzekeraars.
  • De administratieve afhandeling nemen wij u uit handen.
Vervoer en logistiek
Ruitschade is helaas niet te plannen en moet meestal snel of direct verholpen worden. Stilstaan kost tenslotte geld en door wetgevingen in het buitenland is het niet altijd mogelijk om door te rijden met ruitschade. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfswagens, vrachtwagens en transport en een uitgebreide voorraad aan (vrachtwagen)ruiten, kan Veugen Autoglas hier uitstekend op inspelen.

Door onze kennis van bedrijfswagens en vrachtwagens kunnen we snel monteren en doordat we noodgevallen flexibel kunnen inplannen, kunt u als klant veel tijd besparen. Kwaliteit en veiligheid staan hierbij altijd voorop.

Wij werken voor alle verzekeraars. We zijn lid van BOVAG, aangesloten bij Glasgarant en erkend Aegon reparateur. Bij verzekeraars staan we bekend als een gewaardeerd en betrouwbare ruitschadehersteller. Wij nemen u dan ook graag zoveel mogelijk uit handen en wikkelen de schade geheel met uw verzekeraar af. Tevens informeren we u over het eventuele eigen risico. We adviseren uw bedrijf hoe om te gaan met ruitschades en we verlagen uw schadelast aantoonbaar.

Ieder bedrijf heeft zo zijn specifieke wensen en behoeftes. Wilt u weten wat wij u en uw bedrijf kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken of kom een keer aan. Wilt u een schade melden? Aarzel dan niet. Wij helpen u direct.